Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Tiramisu ajerkoniakowe

Komentowanie jest moderowane.
Wypowiedź pokaże się po zaakceptowaniu jej przez właściciela blogu.
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: Monia, *.cyfrotel.net.pl

Uwielbiam tiramisu i ten przepis. Tiramisu idealne, jedne z najlepszych jakie jadłam..
i czekam na kolejne wspaniałe wypieki :-)

2018/08/21 08:41:52

aguzja

Oj nie. Ma być dokładnie tak jak jest napisane. 75 ml. Zarówno śmietanki, jak i ajerkoniaku.

2018/07/31 20:04:58

Gość: , *.play-internet.pl

Witam tam chyba chodzi o 750 ml. smietanki 30 .

2018/07/31 18:19:51

aguzja

Patka, tak, u mnie wszystko w porządku. Dziękuję za troskę :) rzeczywiście nie pojawiają się nowe przepisy, ale ja codziennie tu zaglądam i chętnie odpowiadam na pytania czytelników. Niestety nie mogę nic powiedzieć na temat przyszłości bloga, bo to zapewne Panią interesuje. Pozdrawiam serdecznie :)

2018/07/27 22:19:38

Gość: patka, *.direct-adsl.nl

Czy wszystko u Pani dobrze?bo blog tak jakby umarł....a uwielbiam go!

2018/07/27 19:55:05

Gość: Pogoda, 185.143.230.*

Już patrząc na to ciasto wiem, że to jest coś przepysznego.

2018/06/27 09:13:00

Gość: Magda, *.centertel.pl

gfuhdsfjsjh - o przepraszam, musiałam zetrzeć ślinkę z klawiatury ;D
Super przepis, szkoda że taki kaloryczny ;p

2018/06/21 12:25:00

Gość: MeCooks, *.pool.digikabel.hu

Pysznie wygląda. Aż ślinka leci. Pozdrawiam

2018/01/19 08:55:42

Gość: , *.promax.media.pl

Zrobiłam, jest pyszne, wszyscy się zajadali! Na koniec musiałam wydzielać... Dodam tylko, że kremu zrobiłam z podwójnej porcji, (na 24 biszkopty ) ,1 wydawało mi się zbyt mało. Na te dwie porcje kremu dałam 1 porcję cukru-pudru, czyli 2 pełne łyzki.( w zupełności wystarczyło). Wchodzi na stałe do naszych przepisów. Pozdrawiam serdecznie. Maria
P. s. To kolejna , wypróbowana przeze mnie pozycja z Pani przepisów. Na swięta robiłam Princessę i Michałka. Bardzo dobre!

2018/01/13 14:26:22

aguzja

Isia, od razu muszę sprostować, Tiramisu to deser, a nie ciasto.
Przepis na tradycyjne tiramisu już jest na blogu, co prawda dosyć stary i podawany w pucharkach, ale krem robię zawsze taki sam. Tu jest przepis zjemto.blox.pl/2012/09/Poderwij-mnie-czyli-Tiramisu.html
Jeżeli zależy Pani na cieście, to polecam tiramisu w formie tortu zjemto.blox.pl/2013/12/Tort-tiramisu.html
Do tiramisu ajerkoniakowego użyłam likieru "Advocat - Dalkowski". Pozdrawiam :)

2018/01/06 22:25:59

Gość: Isia, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Czekałam na Pani przepis na to ciasto. Wygląda pysznie, wkrótce wypróbuję przepis. Mam pytanie jakiego ajerkoniaku Pani użyła, pytam bo kompletnie nie znam się na alkoholach. Serdecznie pozdrawiam.

2018/01/06 18:39:21

codojedzenia

Pyszne! Lubię ciasta z alkoholem!

2018/01/05 21:20:41

aguzja

Aguś kulinarnie, a tak na dobry początek roku ;)

2018/01/05 18:42:07

Gość: Aguś kulinarnie, *.16-4.cable.virginm.net

Rok się dopiero zaczął a Ty już od samego początku kusisz pysznościami? :))) zapisuję przepis:)

2018/01/05 18:06:59
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt