Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Kora królewska

Komentowanie jest moderowane.
Wypowiedź pokaże się po zaakceptowaniu jej przez właściciela blogu.
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: , *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Pyszne ciasto robiłam robiłam go jakiś czas temu

2017/06/18 11:47:17

aguzja

Zenka, przekrojenie nie będzie proste ze względu na bakalie, ale jeśli masz wprawe w krojeniu, to można upiec w cslosci.

2017/04/28 09:29:46

Gość: zenka, *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

można ciasto upiec w całości a potem przekroić na połowę

2017/04/28 08:04:02

aguzja

Witam i ponownie pozdrawiam Pani Ewo, naturalnie zapraszam do wypróbowania przepisu. Miłego pobytu na wschodzie :)

2017/04/26 10:31:21

Gość: Ewa_wsch_płn, *.dynamic.mm.pl

Witam i pozdrawiam tym razem ze wschodu :) I znów wspaniałe ciasto, które doczeka się delektowania przez moją rodzinkę. Dziś uraczyłam mamę ciastem Cassata oraz tartą z brokułem, smakowite :))
Ślę serdeczne pozdrowienia :))

2017/04/25 23:22:17

Gość: , *.promax.media.pl

Dziękuję !:) Maria

2017/04/25 17:57:46

aguzja

Pani Mario, już dopisuję wymiary blaszki - 24 x32 cm, ale może Pani upiec w takiej samej formie jak Korę. Pozdrawiam :)

2017/04/25 17:38:53

Gość: , *.promax.media.pl

Dzień dobry. Piekłam już korę z Pani przepisu, chętnie spróbuję tej wersji. Mam tylko pytanie - czy wymiary blaszki jak w tamtej korze ? Pozdrawiam. Maria

2017/04/25 15:31:43

Gość: Aguś kulinarnie, *.16-4.cable.virginm.net

Ja bardzo lubię"korę orzechową",a wkrótce będę piec gotowany sernik wg.Twojego przepisu a'la kora:)

2017/04/25 08:24:18
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt