Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentowanie jest moderowane.
Wypowiedź pokaże się po zaakceptowaniu jej przez właściciela blogu.
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: Moni, 185.172.86.*

Ciasto genialne:) ja akurat robilam z samymi bananami, wymieszalam wszystkie skladniki i na koncu dodalam banany nie zasypujac ich uprzednio cukrem. Babcia ciastem byla zachwycona:) a zachwycic moja babcie to sztuka :) dziekuje za przepis :) juz nieraz skorzystalam :) i moge wszystkim polecic :) a szcsegolnie takim amatorom w kuchni jak ja :)

2018/07/10 07:12:14

Gość: allure76, 194.165.48.*

Szybkie i pyszne:)

2018/05/25 08:59:14

aguzja

Iwa, zamiast oleju? Nie, z tegi co się orientuję masło zambrowskie to jakiś mix do smarowania. Taki tłuszcz nie nadaje sie do wypieków.

2018/03/29 12:34:15

Gość: Iwa, *.dynamic.gprs.plus.pl

Czy mogę dodać masło Zambrowskie?

2018/03/29 09:39:10

Gość: LeNaaa, *.centertel.pl

Właśnie tworze. Miałam od kilku dni rabarbar, miało być coś z truskawkami i rabarbarem ale truskawki się zjadły w miedzy czasie :)

Już nie moge się doczekac efektu końcowego :)

2016/08/24 22:15:58

aguzja

Bestfin, myślę, że można spróbować. Nie mieszalabym ich już z cukrem, tylko bezpośrednio dodała do ciasta.

2016/05/25 20:50:29

Gość: Bestfin, *.kielce.vectranet.pl

A jakby tak zamiasta rabarbaru wsadzic truskawki? :-)

2016/05/25 17:54:39

magdadajnowska

Super. Prosto szybko i smacznie. Warte wypróbowania :)

2016/05/15 23:23:11

mikimama

Znam i bardzo lubię :)

2016/05/12 15:10:47

Gość: Ania, *.play-internet.pl

Sluszna uwaga doswiadczonevo cukiernika:) ,rzeczywiscie ja owoce zasypane cukrem trzymalam 15 min a nie 30. To napewno mialo znaczenie,bo rabarbar soku puscil niewiele. Tak informacyjnie,wiec nie ma sie co bac gestego ciasta,napewno wyrosnie. Rowniez uwielbiam rabarbar i Leniwiec bedzie pretekstem zeby go zjesc:D A banany cudnie pachna.

2016/05/07 15:42:39

aguzja

Ania, ze zmniejszaniem ilości mąki byłabym ostrożna, owoce w trakcie pieczenia jeszcze puszczają sok. Przy rzadszym cieście łatwiej wtedy o zakalec :)

2016/05/07 15:27:52

Gość: Ania, *.play-internet.pl

Wlasnie upieklam Leniwca,pieknie pachnie bananami. Super przepis na szybka slodkosc:) zmniejszylabym ciut maki (o pol szkl) masa wyszla bardzo gesta,wrecz zbita. Ciasto co prawda jednak wyroslo pieknie:)

2016/05/07 14:36:48
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt