Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Klarowanie Masła

Autor:
Zapamiętaj Aby dodać komentarz na tym blogu, musisz się zalogować. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

shefkuchni

A któż to taki ta pani Gessler?-ktoś kto na przykład uczy urodzonego ,wychowanego,mieszkającego prawie całe życie w indiach hindusa , gotować indyjskie potrawy...(pogranicze szaleństwa z bezczelnością).Dlatego jestem dalece ostrożny z braniem na poważnie opinii tej pani .

2012/05/06 16:18:01

kiciatygrysa

Pani Magda Gessler w jednym ze swych programów wyraziła swoją opinię na temat gotowego klarowanego masła. Uznała że to tzw. "szit".

2012/04/03 08:22:05

popapranyktos

Już nie trzeba samodzielnie klarować masła lub szukać po sklepach z orientalną żywnością ghee. Pojawiło się ostatnio Masło klarowane robione przez polskiego producenta masła i jest naprawdę genialne. Polecam. u mnie w lodówce zawsze jest zapas tego pysznego masła. Jajecznica na takim klarowanym maśle jest genialna.

2012/01/27 11:13:50
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt