Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Aby dodać komentarz na tym blogu, musisz się zalogować. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

g.poznany

Super potrawa. Bardzo smaczna i łatwa do zrobienia.

2014/03/03 08:59:45

k_korzen

Połączenie idealne jak dla mnie - uwielbiam grzyby i karkówkę. Niby prosty gulasz, a jeszcze nigdy takiego nie robiłam. No i wydaje się nie być pikantny w smaku (nie lubię ostrych, pieprznych i palących potraw)?

2014/01/30 22:00:13

makaroni87

Może trochę odbiegnę od tematu posta, ale może będziesz w stanie mi pomóc - mam problem ze stekami. Bez względu na to jak dobre mięso na stek by nie było (kupuję rostbef) zawsze wychodzą mi strasznie twarde. Wiesz może jak przyrządzić dobry, mięciutki i soczysty krwisty lub półwysmażony stek?

2014/01/13 13:52:16

meraszka

Karkówkę uwielbiamy, chętnie skorzystam z nowego przepisu w którym jest sos sojowy i pieczarki.
Myślę że ta potrawa wyglądająca wyśmienicie tak samo smakuje.

2014/01/06 19:06:39
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt