Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

CIASTO AMBASADOR

Komentowanie jest moderowane.
Wypowiedź pokaże się po zaakceptowaniu jej przez właściciela blogu.
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: Pełnia Smaków, *.bb.sky.com

Pycha! Wygląda obłędnie :)

2018/09/09 15:27:48

dagmara_65

Dziękuję Wam za miłe komentarze i pozdrawiam :)
Iza też słyszałam o takiej wersji, ale jeszcze nie robiłam.
Irka myślę, że to rzecz gustu, jeżeli bardziej Ci odpowiada wódka cytrynowa lub rum to warto spróbować.
Anngie u mnie zwykle wystarczy 2-3 godziny, ale pozostawienie na noc daje z pewnością 100% gwarancji, że zsiądzie się.

2017/05/24 20:32:56

Gość: Anngie, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam,
ile ciasto musi być w lodówce? mi coś słabo te dwie masy się zsiadają.

2017/05/02 19:29:36

Gość: Irka, *.dynamic.mm.pl

Można zamiast spirytusu dodać rum lub wódkę cytrynową?

2017/03/15 11:35:37

ewa-r

Bardzo apetyczne ciasto :)

2017/03/15 10:04:30

mikimama

Ale apetyczne!

2017/02/06 11:56:23

izaa_a

przepyszne ciasto!!!! Ja znam przepis na ambasadora z galarteką i brzoskwiniami na górze

2017/01/17 14:02:48

dagmara_65

Agattekh dzięki za miłe słowa :)

2017/01/17 13:22:25

agattekh

Pięknie się prezentuje :-)

2017/01/17 13:14:45
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt