Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentowanie jest moderowane.
Wypowiedź pokaże się po zaakceptowaniu jej przez właściciela blogu.
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Podaj kod z obrazka: captcha
Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: iza, *.dynamic.chello.pl

rewelacyjny przepis!!! biszkopt wychodzi - ZAWSZE!:)

2012/12/30 22:02:55

Gość: , *.teleinfo.grajewo.net

GRATULACJE, WYGLĄDA WYŚMIENICIE.

2012/02/07 14:45:08

Gość: Lidia G., *.dynamic.gprs.plus.pl

Ooooo dzięki :) Teraz mogę go wypróbować :) A nie byłam pewna w którym momencie je dodajesz i czym mieszasz, bo są różne szkoły pieczenia biszkoptu :/

2012/02/05 18:25:21

js28

jeśli niezawodny, to na pewno wypróbuję :)

2012/02/05 14:42:48

sylka_rafcio

Dziękuję za przypomnienie,ach dzisiaj przy niedzieli coś mi umknęło. Przepraszam :)

2012/02/05 12:58:48

Gość: Lidia G., *.dynamic.gprs.plus.pl

Hmmm... Biszkopt bez żółtek... Ciekawe...

2012/02/05 12:22:28

chanya13

Śliczniutki ten Twój biszkopt. Pozazdrościć :-)

2012/02/05 10:56:07
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt