Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Skubaniec jeden

Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: aneczka, *.dynamic.chello.pl

Właśnie upiekłam! Skubaniec to smak mojego dzieciństwa. Najlepszy jaki pamietam!
Koniecznie z agrestem i porzeczkami.

2014/12/12 17:09:40

michawindy

Wyglada bardzo apatycznie, ja zawsze mialam problem z bialkami bo mi opadaly a teraz zrobie wg twojego przepisu i dodam maki krupczatki:)

2013/06/25 20:52:34

alanika123

super przepis mąż zjadł blachę w 2 dni haha polecam

2013/06/02 16:58:16

emka1014

My robimy jeszcze z wiśniami i agrestem :)

2009/07/13 10:07:39

majazteca

U mnie w domu mowilismy na takie ciasto "plesniak" a moja mama zawsze robila je z rabarbarem :)

2009/07/12 22:43:11

olalala77

Też uwielbiam skubańca! Tego klasycznego - z porzeczkami - o dziwo jeszcze nie jadłam... Ale wciąż sobie obiecuję spróbować ;)...

2009/07/12 22:43:04

szarlotek

Zawsze jak widzę to ciasto, to szaleję z zachwytu :) Pewnie dlatego, że jak żadne inne tak mi smakuje :)Oj, nabieram ochoty na słodkie :)))))Pozdrawiam!

2009/07/12 21:05:11
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt