Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentowanie jest moderowane.
Wypowiedź pokaże się po zaakceptowaniu jej przez właściciela blogu.
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

adrijah

Danuta tak, łyżka, 15g proszku do pieczenia

2016/11/26 11:24:16

Gość: Danuta, *.miedzyrzecz.com.pl

Witam, czy na pewno potrzebna jest aż łyżka (nie łyżeczka?) proszku do pieczenia. Pozdrawiam.

2016/11/02 00:14:08

zawsze.oliwek

Podoba mi się wersja na TM, bo ciągle się go uczę :)
A ponacinane jabłka robię niezły efekt :)

2015/10/24 21:59:12

adrijah

Dorota dlatego tu nie ma cynamonu, tylko migdały :D

Marzena dziękuję :) upiekłam je głównie ze względu na jego wygląd, na szczęście smak nie jest gorszy :)

smaczneprzepisy to jest fantastyczne, że niby szarlotka to szarlotka, a jednak każda może być zupełnie inna :)

2015/10/14 13:10:44

smaczneprzepisy.com.pl

Ciasta z jabłkami nigdy nie będą się nudzić, bo dają tyle możliwości ;)
Dziękuje za wspólne pieczenie.

2015/10/12 22:29:57

Gość: Marzena, *.dynamic.chello.pl

Ale cudowne ciasto, bardzo mi się podoba. Dziękuje za wspólne pieczenie :-)

2015/10/12 18:53:52

Gość: Dorota Owczarek, *.gdynia.mm.pl

Jabłka i cynamon to idealna para, smakowite ciasto upiekłas Dario. Dziękuję że wzięłaś udział w wydarzeniu :-)

2015/10/12 18:48:47
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt