Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentowanie jest moderowane.
Wypowiedź pokaże się po zaakceptowaniu jej przez właściciela blogu.
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

jarmuz86

Bułki ziemniaczane to będzie nowość w mojej kuchni :) Ciekawe czy rodzinie posmakują :)

2018/03/20 12:22:17

zzuzia92

na pewno przepyszne

2018/02/17 17:59:52

Gość: amator, *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Przypadkowo wpadłem na ten przepis. Musi być świetny. Zawsze stosuję ziemniaki do chleba w ilości około (bez ważenia) 20 dag na 750 g mąki (trzy rodzaje). Z reguły jemy co najwyżej 4 dni i w ostatnim jest taki sam jak po upieczeniu. Pozdrawiam serdecznie.

2018/01/20 20:45:41
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt