Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentowanie jest moderowane.
Wypowiedź pokaże się po zaakceptowaniu jej przez właściciela blogu.
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: Luka Li, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Podoba mi się!:)

2013/10/17 11:30:53

Gość: jantar92, 91.222.24.*

Smak żurawiny, jabłka w połączeniu z kruchym ciastem musi smakować. Pozdrawiam:) napiecyku.wordpress.com/

2013/10/15 18:52:46

pink.yyy

Ciasta z jabłkami są najlepsze na świecie! A połączenie z żurawinami musi być jeszcze lepsze :>

2013/10/13 12:22:51

chochlikikuchenne

Uwielbiam <3
Piekne, pyszne i zdrowsze od galette na pszennym spodzie :)

2013/10/08 17:12:51

Gość: siankoo, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Ja też zrobiłam galette na pełnoziarnistym spodzie, jakoś tak jabłka bardziej mi smakują w pełnoziarnistych wypiekach :) Pozdrawiam :)

2013/10/07 09:31:09

shinju

Też zastanawiałam się nad użyciem żurawiny do swojej tarty :) Następnym razem to zrobię :D A pełnoziarniste ciasto to rewelacyjny pomysł :)

2013/10/06 23:55:36

basinepichcenie

Wygląda bardzo ciekawie. Lubię połączenie jabłek z żurawiną :)

2013/10/06 21:16:00

mopswkuchni

Pełnoziarniste ciasto to bardzo dobry pomysł!

2013/10/06 20:17:57

Gość: monika, *.dynamic.gprs.plus.pl

bardzo lubię ten rodzaj,że się tak wyrażę..niesfornego:) kruchego ciasta w retro klimacie:)

pozdrawiam!
m.

2013/10/06 09:41:05
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt