Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Aby dodać komentarz na tym blogu, musisz się zalogować. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

atojaxxl

Negresco, ja sobie kiszę czerwoną kapustę, podobnie jak białą, tylko na początku trzeba ją drobniutko pokroić, posolić, dodać łyżke cukru i mocno wygniatać, żeby puściła sok, ponieważ jest mniej soczysta od białej. A potem normalnie - ubić w glinianym garnku, jak nie starczy jej własnego soku, to zalać przegotowaną słoną wodą. I postawić w kuchni. Nakryć talerzykiem, obciążyć, zbierać pianę, przebijać warstwy kapusty trzonkiem drewnianej łyżki.

2018/02/20 12:20:24
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt