Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Aby dodać komentarz na tym blogu, musisz się zalogować. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

negresca

Życzę smacznego!

2016/09/14 08:48:44

kamil.torun

Dzięki, Negresco, za przepis. Dotąd znałem (= jadłem dwa razy) klasyczną francuską wersję w czerwonym winie, na marginesie - znakomitą. Teraz czas na opcję pastelową. ;-) Wygląda świetnie i z pewnością tak samo smakuje. Uwielbiam łączenie drobiu i boczku.
Bonne nuit!

2016/09/13 21:47:35
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt