Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Wołowina z gruszką

Autor:
Zapamiętaj Aby dodać komentarz na tym blogu, musisz się zalogować. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

negresca

Ach, jakby to było miło móc poddać waszej ocenie potrawy, które przygotowuję:))))
Citrouille, skojarzenia to bardzo indywidualna sprawa, nie można z tym dyskutować; ale co do francuskości potrawy - to naprawdę nie mam powodu nie wierzyć książce kucharskiej. To prawda, nie jest to tak znany klasyk, jak choćby wołowina po burgundzku, ale te klasyki to ja już dawno przerobiłam; ciągle jednak szukam nowych smaków, nowych połączeń i to zabrzmiało mi ciekawie. I faktycznie jest ciekawe i smaczne.

2011/11/02 06:10:21

atina_bc

bardzo ciekawe połączenie:) No i pewnie smaczne:)

2011/11/01 18:18:24

zemfiroczka

Świetny pomysł! Uważam, że owoce bardzo się lubią z mięsem.

2011/10/31 18:45:21

citrouille

Nie wiem, nie kojarzy mi się to jakoś z kuchnią francuską, a sos przypomina raczej serowe fondue...

2011/10/31 18:16:42

majanaboxing

Pięnie podane! Na pewno smak rewelacyjny.
Pozdraiwam:)

2011/10/31 09:55:02

zadamek46

rzeczywiscie wykwintne danie. Zet

2011/10/31 06:45:10
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt