Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Aby dodać komentarz na tym blogu, musisz się zalogować. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

negresca

Oooo, aioli z pieczonego czosnku... to bardzo dobry pomysł.
Ale to moje też wyszło pyszne. Podałam je misą warzyw: kalafiorem, fasolką szparagową, ziemniakami i bobem - było świetne.
Do jajek oczywiście też pasuje.

2010/07/07 06:24:01

majanaboxing

MMm... z całą pewnością pysznie smakuje z dodatkami i pachnie. Czosneczek uwielbiam:)

2010/07/06 18:27:19

ugotujmy

a do jajek też smakuje? :-)

2010/07/06 08:33:12

miss_coco

...albo do miesa z bulionu, dorsza, albo slimakow ;))
W Marsylii nauczono mnie aioli robic z pieczonego czosnku, dzieki czemu i smak jest lagodniejszy i konsystencja gladsza. Nieroztarte kawaleczki chyba by mi przeszkadzaly na jezyku ;))

2010/07/06 06:47:42
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt