Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Aby dodać komentarz na tym blogu, musisz się zalogować. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

negresca

Ganga, muszę wypróbować Twój sposób na cukiniową; akurat mam kawałek "wolnej" cukinii. Żebym tylko nie zapomniała kupic serka topionego!
Ale tymianku swieżego to raczej na mojej prowincji nie dostanę:(((( będzie musiał wystarczyc koperek.

2007/10/22 11:00:01

ganga

Kocham te zupe! Przywlaszczylam sobie ja z Twojej ksiazki autorskiej na Mniammniam.pl. Troszke zmodyfikowalam (wmiksowuje do zupy lyzke sereka topionego i zamiast ziol prowansalskich dodaje jedynie tymianek i koperek (swieze!)). I wlasnie dzis ja mam do obiadu, az sie moja buzka do niej smieje....

2007/09/19 14:23:21
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt