Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

rain1drop

Igcia, ogromnie się cieszę, że Ci smakowało. Moje wrażenia smakowe są takie same, to jest smak, którego koniecznie trzeba spróbować. Myślę, że to zależy także od kawałka mięsa, jaki się nam trafi, mój był akurat dość chudy, wiec dodatkowy olej się przydał :) Pozdrawiam!

2015/05/12 14:24:15

Gość: Igcia, *.dynamic.mm.pl

Ja osobiście nie dałam oleju, ponieważ karkówka sama w sobie puszcza dość dużo tłuszczu i nie chciałam aby danie było zbyt ciężkie. Pycha :)

2015/05/10 16:27:27

Gość: Igcia, *.dynamic.mm.pl

Wypróbowałam przepis i muszę przyznać , że smak jest zachwycający. Lekko słodki i zarazem ostry, polecam wszystkim którzy lubią eksperymentować ze smakami.

2015/05/10 16:23:27
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt