Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Smażony ryż po chińsku

Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

rain1drop

Shinju, my też lubimy takie jedzonko :)

Majanko, bardzolubię kolory na talerzy, więc dania z warzywami do mnie przemawiają :)

Cicia, dzięki :) Jak widzisz, jajko jest w przepisie :)

2012/12/06 09:16:00

Gość: cicia, *.cpe.net.cable.rogers.com

Mniam! Ponoć w chińskich restauracjach szefowie kuchni mają za zadanie przygotować smażony ryż na "rozmowie kwalifikacyjnej" bo tam to jest popisowe danie :) Z tego co wiem to oni dodają jeszcze jajko do ryżu, a olej biorą rzepakowy (ewentualnie sezamowy) bo te dwa najlepiej znoszą wysokie temperatury smażenia na dużym ogniu :)

2012/12/05 23:50:38

majanaboxing

Lubię takie jedzonko. :) Kolorowo i smacznie:)

2012/12/05 23:17:24

shinju

Oj tak, to świetnie danie. Przyrządzam taki smażony ryż z różnymi dodatkami bardzo często gdy zostanie mi nadmiarowy ryż po przygotowywaniu innego dania.

2012/12/05 15:38:42
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt