Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

rain1drop

Irminka, tak się cieszę!! To super, źe jesteś zadowolona z kruszonki :)

Lil, nie dostalam powiadomienia o Twoim wpisie - cieszę się, że smakowało!

2018/09/24 11:07:38

Gość: Irminka, *.adsl.inetia.pl

Dziękuję barrrrrdzo za przepis, a przede wszystkim za kruszonkę,która wg Twojej metody wyszły mi idealnie, równiutkie grudki, wreszcie dzięki

2018/09/23 14:14:37

Gość: Lil-77, *.dynamic.gprs.plus.pl

Ciasto pyszne, właśnie zrobiłam,pachnie wspaniale smakuje jeszcze lepiej, a najlepiej znika z blachy:)

2018/06/30 14:13:46

rain1drop

Asiu, przykro mi, ale coś musiało pójść nie tak :(
To ciasto jest puszyste, miękkie i wilgotne, trudno mi odgadnąć, z jakiego powodu wyszło u Ciebie twarde.

2017/09/12 11:08:30

Gość: Asia, *.serv-net.pl

Niestety, nam nie smakowalo. Zbyt zbite. Preferujemy ciasta puszyste i wilgotne. Nie takie "zgniotki" :)

2017/09/10 08:27:48

Gość: , *.internetdsl.tpnet.pl

Mama - ogromnie się cieszę, że Wam smakowało :) Pozdrawiam!

Mama ale inna - fantastycznie, że próbowałaś różnych wersji, brzmi pysznie! Cieszę się, że jesteś zadowolona z przepisu, pozdrawiam!

2013/10/21 12:18:33

Gość: mama ale inna, *.zdnet.com.pl

rzeczywiście fenomenalne i zawsze się udaje, zdarzyło mi się poszaleć i - ponieważ piekłam po raz kolejny - wymyśliłam urozmaicenie, do połowy ciasta dodałam kakao i wylałam je pasami na białe, potem już śliwki tylko na białe, ale wtedy bez cynamonu, bo to różne smaki, też pycha, u nas wszyscy zmiatają do okruszka! Dzięki za ten przepis.

2013/10/19 22:39:06

Gość: mama, *.zdnet.com.pl

rewelacja, moja córeczka przyjechała i upiekła, zostało dosłownie - pochłonięte jako deser po obfitym i bardzo smacznym obiedzie - co świadczy o tym jakie jest pyszne; właśnie dostałam namiar na przepis i, mimo, że to ranek biorę się za przyrządzanie :-)

2013/09/23 08:29:16

rain1drop

Agata Szu, bardzo się cieszę :)

Gość: , 83.220.103.40.umts.static.t-mobile.pl - można spokojnie dodać. ciemny cukier, nie wpłynie to na ciasto. Nie gwarantuję za to efektu po zamianie części mąki na migdały - nie próbowałam nigdy takiej wersji. Mam nadzieję, że coś z tego wyszło :)

2013/09/02 11:56:44

Gość: , *.umts.static.t-mobile.pl

ciasto właśnie się piecze... poki co pachnie fajnie i rośnie tez niezle... zamiast białego cukru dodałam ciemny (moje małe zboczenie) i połowie mąki zastąpiłam mielonymi migdałami....

2013/08/30 13:46:04

Gość: Agata Szu, *.internetdsl.tpnet.pl

Wyszło :) Cuuuuuudo! :)

2013/08/20 21:55:21

Gość: Agata Szu, *.internetdsl.tpnet.pl

Moje ciasto właśnie siedzi w piecu... Trzymajcie kciuki! :-)

2013/08/20 19:56:53

rain1drop

Sobota, bardzo się cieszę. Jasne, można zastąpić proszek sodą :)

2013/08/13 09:40:53

Gość: sobota, *.torun.mm.pl

pyszne ciasto i szybciutkie, ja tylko unikam proszku do pieczenia i zastępuję go sodą, dziękuję:)

2013/08/12 16:53:23

rain1drop

Hahahaha, Iwona, aż się uśmiałam :) Cieszę się, że ciasto się ładnie udało, pozdrawiam :)

2013/08/12 12:11:30

Gość: iwona, *.internetdsl.tpnet.pl

Ciasto super,szybkie i proste. zapachniało nawet mojemu wrednemu teściowi, ale ze jest wredny nic nie dostanie.

2013/08/10 13:04:02

rain1drop

Bardzo się cieszę, Jolu, dziękuję za odwiedziny na blogu :)

2013/08/05 11:51:18

Gość: Jola-lubuskie, *.ssp.dialog.net.pl

zrobiłam i upiekłam to ciasto dzisiaj, jak dla mnie, nie dość, że szybkie, to jeszcze bardzo dobre,super :)

2013/08/04 15:25:40

rain1drop

Mateuszu, bardzo się cieszę, że ciasto tak ładnie się udało i Ci smakuje. Dziękuję i pozdrawiam :)

Anulka, to wspaniale, ogromnie się cieszę! Gratuluję udanego wypieku i pozdrawiam :)

2013/08/02 12:37:34

Gość: anulka, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Dzięki za przepis! Ciasto przepyszne! Po raz pierwszy w życiu tak szybko zrobiłam kruszonkę :) Efekt - faktycznie FENOMENALNE!!! Cudownego zapachu i wybornego smaku nie da się opisać.
Słodko pozdrawiam!

2013/08/01 20:17:36

Gość: Mateusz, *.dab.02.net

Witam, ciasto zrobiłem pierwszy raz w życiu było bardzo proste w wykonaniu, tylko zrobiłem tak ze ubilem białka na sztywno i resztę dodalem jak w przepisie i wyszło znakomicie, puszyste i tak smaczne ze sam z podziwu nie mogłem wyjść :) chyba zostanę jednak przy ubijaniu białek najpierw. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych wypiekach.

2013/07/31 13:45:41

rain1drop

Tak, jak jest napisane, czyli wszytko razem. Po ubiciu CAŁYCH jajek ma wyjść ładna puszysta masa. Inaczej było by napisane "białka ubić na sztywno" :)

2013/07/29 13:31:00

Gość: Mateusz, *.dab.02.net

A jajka aby ubic na puch to raczej oddzielić raczej trzeba by było, białko od żółtka czy wszystko razem ?

2013/07/29 11:34:23

rain1drop

Ame, gratuluję sukcesu i życzę wielu następnych :) Pozdrawiam serdecznie, wszystkiego najlepszego :)

2013/07/26 09:27:52

Gość: ame, *.tomaszow.mm.pl

dziękuję za wspaniały przepis! zrobiłam narzeczonemu to ciasto na wizytację szefostwa i wszystkim smakowało:) rodzina oceniła je jako wyśmienite :) wchodzi do mojej książeczki kulinarnej! miód w gębie. Pozdrawiam młoda pani domu ;)

2013/07/25 21:34:54

rain1drop

Agato, ogromnie mi miło, że tak Wam smakuje, pozdrawiam :)

2013/07/23 09:07:31

Gość: Agata, *.play-internet.pl

Ciasto pyszne wychodzi z tego przepisu, właśnie zrobiłam i jeszcze ciepłe zostało wchłonięte przez rodzinkę

2013/07/22 16:34:45

rain1drop

Ginger, ale się cieszę! Pozdrawiam!

2013/03/08 08:16:58

Gość: ginger85, *.threembb.co.uk

Przepyszne ciasto i bardzo proste. Cała blacha poszła w jeden dzień:-)

2013/03/05 08:57:12

majanaboxing

Ciasto wygląda naprawdę przeeeepysznie. Uwielbiam ze śliwkami:)

2012/10/17 17:52:28

jolfrac

Chyba w punkcie 2 nastąpił błąd "cukier puder lub aromat". Myślę że powinno być cukier waniliowy lub aromat.

2012/10/17 16:05:02
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt