Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Formowanie bochenka chleba

Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

rain1drop

Bardzo się cieszę, Matro, ze mój wpis na coś się przydał. :) Jak najbardziej się z Tobą zgadzam, że domowy chleb to coś zupełnie wyjątkowego, warto poświęcić mu czas i uwagę. :) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wizytę na blogu :)

2010/03/09 10:19:06

Gość: Marta, *.warszawa.mm.pl

Bardzo się cieszę, że natrafiłam na Twoje wskazówki - zwłaszcza rysunek - bo ja mało pojętna chyba jestem i zawsze mam z formowaniem problem.
Piekę chleby od niedawna. Nie zawsze z sukcesem, ale tyle przy tym frajdy...
Poza tym mój chłopak pracował kiedyś dorywczo w piekarni i jak on zacznie opowiadać jak się robi pieczywo pikarniane... Boże drogi...
Trochę roboty z tym domowym (a chłopak do kuchni wchodzi tylko żeby wyjąć puszkę piwa z lodówki albo wrzucić pizzę do mikrofali ;)), ale w smaku to sama poezja.
Wielkie dzięki za instrukcje, w weekend będę piekła chleb to skorzystam :):):))))))

2010/03/08 22:22:01

rain1drop

będzie mi miło, jeśli kiedyś mój wpis się Wam przyda :)

2010/03/01 09:10:37

gosiaa99

i Świetne :) I bardzo przydatne

2010/02/27 12:48:42

grazyna1961.only

Dziekuję za pożyteczne wskazówki :)

2010/02/27 08:51:47

grumko

Bardzo przydatny wpis dla takich piekarniczych laików jak my;-)

2010/02/27 08:39:02
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt