Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Typy m±ki

Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Tre¶ć:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkre¶lenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

rain1drop

Cieszę się, że wpis się przydał, pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin bloga :)

2013/09/19 10:50:06

Go¶ć: Czarny Kapturek, *.centertel.pl

A ja nie piekę, ale uczę się w szkole gastronomicznej i szukałam wła¶nie takiego artykułu dla uzupełnienia wiedzy c:

2013/09/18 15:35:15

rain1drop

Cieszę się, że informacje się przydały, pozdrawiam serdecznie :)

2012/12/27 09:26:09

Go¶ć: , *.hsd1.il.comcast.net

Dziekuje za informacje sa mi bardzo przydatne. Jakos do tej pory nie zastanawialam sie nad roznica miedzy makami a tu prosze. Strone dodalam do ulubionych dziekuje

2012/12/26 20:36:49

rain1drop

Witaj Siostro Jodło :) Cieszę się, że informacje okazały się dla Ciebie przydatne :) Zawsze tez mi ogromnie miło, gdy spotykam osoby, które odkryły w sobie pasję pieczenia :)
Pozdrawiam!

2010/05/05 11:07:00

Go¶ć: jodla, 82.177.136.*

Jestem w tej samej sytuacji - dzięki za te m±ki; nigdy nie wiedziałam, czym naprawdę się różni± :). Chleb piekę od niedawna, po okresie korzystania z przepisów zaczynam eksperymentować. Używam zwykłego piekarnika, ale my¶lę nad maszyn± do pieczenia chleba. Pozdrawiam wszystkie siostry w gotowaniu!

2010/05/02 14:29:41

rain1drop

Dokładnie tak, Alu :) Dziękuję Ci za wizytę na blogu i bardzo się cieszę, że przydały Ci się zamieszczone tu informacje :) Pozdrawiam!

2010/02/09 10:20:34

Go¶ć: ala, *.warszawa.mm.pl

Bardzo Ci dziękuję za te wszystkie szczegóły dotycz±ce rodzajów m±ki i robienia zakwasu. Gotuję dużo i od lat, ale chleb zaczęłam piec niedawno i, co tu dużo kryć, nie zawsze mi wychodzi. Ale nie zrażam się, bo ćwiczenie czyni mistrza, prawda?

2010/02/05 16:27:28
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatno¶ci | Kontakt