Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: , *.4web.pl

makaronu NIGDY się nie gotuje inaczej będzie breja

2012/05/17 18:42:11

gania76

Jeśli dasz tyle sosu, żeby rurki były w nim zupełnie zanurzone, nie trzeba ich wcześniej gotować.

2011/02/21 14:17:03

Gość: niku, *.glfd.adsl.virginmedia.com

mam pytanie czy makaron ma byc ugotowany przed faszerowaniem czy faszeruje prosto z pudelka
pozdrawiam

2011/02/20 15:31:15

Gość: nusiaq, *.nat.student.pw.edu.pl

super przepis, nawet bez wina:) Jednak dość czasochłonny.
Smakuje super:)

45 minut.

2010/08/11 22:53:38

Gość: , *.ronus.pl

czesc ładnie to wyglanda ale nie wiem czy dobrze smakuje

2010/02/04 15:22:09

Gość: , 78.147.227.*

ŁATWY PRZEPIS NIE ZAJMUJE ZBYT WIELE CZASU CAŁE WYKONANIE OCZYWIŚCIE NIE WLICZAJĄC PIECZENIA OKOŁO GODZINA. PYCHOTKA :)

2009/08/29 18:03:01

Gość: JuuL, 80.48.4.*

Przepis kozacki, za 15 minut potrawę wyjmuję z piekarnika :)


www.juulek.blogspot.com - video z koncertów Reggae/Ska/Punk

2009/08/06 11:20:56
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt