Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: Atessa, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Przepis cudowny!
Ciacha wyszły idealnie.

Pozdrawiam
Atessa

2017/10/09 17:44:27

gosiaa99

Dziekuje za uwage juz poprawilam;) maslo rozpuszczamy z czekolada;)

2015/01/18 01:18:37

Gość: asiczka, *.skylan.com.pl

Kiedy dodajemy masło bo w przepisie podany jest 2 razy ekstrakt a masło kiedy ?

2015/01/17 16:13:24

Gość: Canette, *.pruszkow.mm.pl

Rzeczywiście wyglądają obłędnie ! Na pewno od razu zjadłabym sporo, aż strach robić :D

2014/07/25 10:37:33

gosiaa99

Witaj
Te ciasteczka nie sa takie zwyczajne, bo to sa miniaturowe brownies, czyli mieciutki po upieczeniu. Jesli masz zamiar je wlozyc do lodowki, to jaknajbardziej mozesz je przelozyc maslem orzechowym. Ja tak wlasnie zrobilam i nie pobrudzilam pudelka, bo one zrobia sie twardsze w lodowce. Przyznam sie, ze mi takie zimne lepiej smakowaly:) jesli natomiast chcesz je trzymac w temp. pokojowej, to faktycznie pobrudzisz troche pudelko chyba, ze dodasz malo masla orzechowego lub bedziesz po prostu ostrozna z ukladaniem ich, bo da sie tak ulozyc, zeby sie specjalnie nie pobrudzily. . Szczerze powiem, ze z przepisu wychodzi tylko 12 ciasteczek, wiec najprawdopodobniej wiekszosc zniknie zaraz po upieczniu i zostanie ci tylko kilka:)

2013/09/19 23:47:43

Gość: Julka_Em, *.centertel.pl

Musze te ciasteczka wrzucić do pudełka, więc nie moge dodać masła orzechowego, bo się oobrudzą. ( prawda ?) czy strace efekt, gdy go nie dodam?

2013/09/19 16:44:03

Gość: passthefood, *.dynamic.chello.pl

No proszę, podobne pomysły w podobnym czasie :)
Też piekłam ciasteczka przełożone kremem fistaszkowym. Ale Twoje wyglądają na takie.. intensywnie czekoladowe, chrupkie na wierzchu i ciągnące w środku. Muszę wypróbować, inaczej nie zaznam spokoju! :)

2013/01/26 20:30:08

Gość: zywe_srebro, *.251-246-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be

wyglądają tak smakowicie, że zaraz pogryzę monitor :)

2013/01/25 12:52:30

gosiaa99

Brownie musisz piec trochę na wyczucie tzn nie żona ich piec za długo, bo zrobią sie twarde. Moje po wyciągnie z piekarnika były wilgotne w środku, bardzo delikatne. Na twoim miejscu pieklambym je o minutę krócej. Nie martw sie,może sie nie dopieka, bo zawierają malo mąki, więc nie muszą sie piec tak długo jak zwykle ciasteczka. Pozatym po wyciagnieciu z piekarnika zostawiają je na gorącej blaszce , wiec one sie jeszcze dopiekaja.
Pozdrawiam

2013/01/24 23:05:31

Gość: Olga, *.acn.waw.pl

Ciasteczka są pyszne! Robiłam w 2 turach, żeby sprawdzić, jak duże upiec i niestety tylko pierwsze 9 mi wyszło. Dlatego jestem ciekawa, co mogłam zrobić źle z pozostałymi. Czy to kwestia tego, że za długo leżały? Bo te drugie nie upiekły się, tylko wysuszyły, a na końcu spaliły, bo trzymałam je dłużej, po tym jak nie chciały twardnieć.

2013/01/24 20:15:16

lisa2

A ile to cholesterolu na jedno ciasteczko?

2013/01/23 09:25:33

Gość: Ania, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

wygladaja PIĘKNIE! Tylko te kalorie... Jakbys miala ochote na cos w wersji light, zapraszam na sernik:
www.udietetykow.pl/sernik-w-wersji-light/

2013/01/23 09:01:59

gosiaa99

Drobny to taki używany do wypiekow, to jest cukier kryształ, ale nieco drobniejszy. Jeśli nie masz takiego, to użyj zwykłego cukru krysztalu. Pozdrawiam

2013/01/22 23:09:05

Gość: m., *.play-internet.pl

Hej,
o co chodzi z tym drobnym cukrem? czy to jest coś pomiędzy: cukier biały kryształ a cukier poder??

2013/01/22 14:59:30

Gość: mirabellka24, *.internetdsl.tpnet.pl

Jestem w szoku... Świetny blog! Gratuluję pomysłów! Wszystko wygląda genialnie!!

2013/01/22 13:49:24

gosiaa99

Ogromnie dziękuje za miłe słowa. Ciasteczka nie zabierają dużo pracy, a efekt cudowny.
Pozdrawiam

2013/01/16 04:36:44

darkangelika

Obłędnie wyglądają. Te pęknięcia i nadzienie pysznie orzechowe. Coś czuję, że bym je pokochała;)

2013/01/15 14:57:10

kasia.prezydentowa

Ogromne wyrazy uznania! Piękniejszych ciastek w żadnej cukierni nie widziałam, szczerze. Cudo.

2013/01/15 10:51:58

gosiaa99

Smakują szczerze bardzo dobrze..mąż mówi ze trochę jak snickers.:-)

2013/01/14 23:29:17

magdi29

Wow, ciasteczka wyglądają super przeaptycznie. Mniammmm

2013/01/14 20:50:02

6benek

Z zasady wolę przygotowywać obiady. Słodkości to domena mojej żony. Ale te zdjęcia wyglądają obłędnie smacznie

2013/01/14 18:54:20

Gość: Justek, *.adsl.inetia.pl

Niech chociaż w 1/3 smakuja tak jak wygladają a bedzie mozna oszalec ;))

2013/01/14 14:37:41

Gość: JustinDorothy, *.tktelekom.pl

Superowe ciasteczka!! :) Wypróbujemy !!

2013/01/14 12:53:52

mikimama

Fantastyczne!

2013/01/14 09:31:18

Gość: nobleva, *.range86-185.btcentralplus.com

Wyglądają jak milion dolarów! Cudowne ciastka, zdjęcia niesamowite!

2013/01/14 08:02:43

majanaboxing

Jejku, Gosiu,jakie one są piękne! Wyglądają obłędnie, będą mi się marzyły teraz każdego dnia. Coś wspaniałego.
Twoje zdjecia zachwycają. Pozdrawiam:)

2013/01/14 06:47:19
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt