Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

gosiaa99

Basiu: Autorka mówi, żeby je świeże wkuryszć do mąki- Postaraj się je bardzo dokłądnie rozdrobinić z mąką.
Ale mimo wszystko ja na twoim miejscu na wszelki wypadek rozkruszyłabym je do 1/3 szklanki śmietany(temp. pokojowa) dodała trochę cukru i odstawiała na 5 -10 minut tak, aby "ruszyły".
Z pewnością zrobienie takiego zaczynu nie zaszkodzi;-)
Pozdrawiam serdecznie

2012/09/09 20:48:41

Gość: basia, *.ssp.dialog.net.pl

A czy jeśli używam świeżych drożdży, to czy procedura przygotowywania ciasta wygląda tak samo? wkruszam drożdże do mąki bez robienia zaczynu? Z góry dziękuję za odpowiedź.

2012/09/09 20:26:33

abbra

Bardzo apetyczne rożki !
Lubię wszystkie śliwkowe wypieki, więc takie cudeńka na pewno by mi smakowały :)

2012/09/07 06:26:28

Gość: Agnieszka, *.satfilm.net.pl

Pysznie wyglądają! :)

2012/09/03 13:39:32

majanaboxing

Śliczne i smakowite rogaliki. :)
Chętnie bym sięgnęła po jednego do kawki,którą właśnie piję:)

2012/09/03 13:30:17

kolorowowkuchni

Fajowe:) zrobiłam ciasto jogurtowe z Twojego bloga, właśnie je wstawiłam u siebie-jest pyszniutkie:) kolorowowkuchni.blox.pl/2012/09/Ciasto-jogurtowe-z-malinami.html

Będę do ciebie częściej zaglądała:) Pozdrawiam!

2012/09/03 10:43:18

Gość: Wiewióra, *.home.aster.pl

wspaniałe! piękne! do zrobienia na już!

2012/09/03 08:18:49

wiosenka27

Bardzo lubię takie ciasteczka:)

2012/09/03 06:23:26

Gość: Kasia, *.dynamic.chello.pl

zjadłabym :]

2012/09/02 22:40:45

mikimama

Mmmmm... ale pysznie...

2012/09/02 21:05:04

Gość: Magda, *.gigainternet.pl

zamawiam jednego! do kawy!:)

2012/09/02 20:41:15
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt