Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

elkaa13

A ja właśnie przeszłam na dietę ... Wygląda cudnie ta babka, a szczerze mówiąc nie przepadam za babkami - na Twoją bym się skusiła .

2012/06/20 08:47:14

Gość: nika, *.dynamic.chello.pl

Dzięki za przypomnienie tego przepisu! To rzeczywiście pyszna babka do zrobienia na szybko. Ja kiedyś po prostu ważyłam jajka (bez skorupek) i dodawałam odpowiednią ilość mąki, masła i cukru (a także - niestety łyżeczkę proszku) poza tym można zrobić ją z mniejszej ilości, czego nie omieszkałam uczynić wczoraj wieczorem (po 150 g - i to już pyszne wspomnienie). Dobra jest również z dodatkiem soku i skórki z cytryny. Pozdrawiam

2012/06/15 15:39:04

darkangelika

Wygląda bardzo delikatnie, lubię takie ciasta na śniadania;)

2012/06/06 22:18:09

majanaboxing

Jakie delikatne ciasto! Pięknie wygląda !. Pozdrowienia:)

2012/06/06 17:50:18

mikimama

Ładnie wyrosła!

2012/06/06 07:10:44
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt