Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

gosiaa99

Bardzo sie ciesze :)
Faktycznie ten serek i te pomidory sprawiaja, ze piersi wychodza soczyste i wcale nie suche :) Super

2012/04/14 16:46:08

Gość: , *.internetia.net.pl

Przepis jest rewelacyjny! Piersi nadziewane z serkiem mascarpone i oliwkami są przepyszne. Filety nie wyszły suche a w smaku - R E W E L A C J A!!!!
Dziękuję za pomysł! ;-)

2012/04/14 15:44:33

Gość: , *.dynamic.chello.pl

Super przepis :) Kurczak wyszedł przepyszny

2011/05/13 17:28:07

ilka_86

trochę mnie tu nie było, a tutaj takie smakowitości:)) miam

2010/09/02 22:05:59

k80zbro

bardzo apetycznie wygląda, a do tego jakie to proste ;)

2010/08/28 19:29:56

milk_chocolate84

pysznie wygląda :) Fajna propozycja na niedzielny obiad :)

2010/08/27 21:11:26

mania179

Fajniutki kurczak, pomidorów mam pod dostatkiem, więc... Może mama zrobi :)

2010/08/27 19:24:41

kubako

Smakowite! Lubię jeść wszelką włoszczyznę, więc i takimi cyckami (wybacz kolokwializm) nie wzgardzę :-) Pozdrawiam!

2010/08/27 18:19:30

gosiaa99

Wedelko: Miło mi!:))
Dziękuje i pozdrawiam!

2010/08/27 16:51:49

wedelka

Zapisuję do zrobienia. Koniecznie :) Prezentują się bardzo apetycznie :) Pozdrawiam ;)

2010/08/27 16:50:35

gosiaa99

Gosiu: Ja robilam nadziane pieczarkami i serem..to moje ulubione!:)))
gxu: Mozesz uzyc kremowego serka, np. Philadelphia. szarlotku: Dzisiaj tez myslam o zapiekance, czekam na ta twoja:))

2010/08/27 15:24:31

szarlotek

Zdjęcia mnie powalają. Te kolory, kompozycja powoduja,że czuję jakby to w mojej kuchni ktoś pitrasił takie rewelacje :) Postanowiłam że u mnie będzie zapiekanka , więc o ptaku zapominam......no, nie nie dam rady..pyszności!

2010/08/27 14:51:07

Gość: , *.internetdsl.tpnet.pl

Jaki serek mogę wykorzystać jak nie mam mascarpone.

2010/08/27 13:58:40

Gość: gosiab_3, *.adsl.alicedsl.de

dosc czesto robie takie wlasnie pieczone kieszonki kurczakowe z roznymi nadzieniami ,zaleznie,co w lodowce znajde :) ,jest to wygodniejsze i czystsze niz smazenie ;)
przepysznie te Twoje danie wyglada!!!
Pozdrawiam :)

2010/08/27 13:40:41

gosiaa99

Bardzo, bardzo sie cisze! :)
Katarino: Staraj sie robic jak najglebsze kieszonki, a farsz dobrze upchnac, przy tym uwazaac, zeby nie bylo go zbyt wiele. Jesli masz watpliwosci zawsze mozesz spiac wykalaczka :)
Efi : Ciesze sie, mama ndzieje ze bedzie smakowal ;))
Pozdrawiam

2010/08/27 12:56:54

justmydelicious

wspaniałe są! lubię takie smaki :)

2010/08/27 12:15:20

zaytoona

Wspaniałe danie! Ja pewnie nadziałabym je mascarpone, za którym wprost przepadam.

Pozdrawiam! :)

2010/08/27 11:33:00

efi

Fajny przepis, a ja akurat mam mascarpone w lodówce. Pewnie będzie na jutrzejszy obiad :) Pozdrawiam serdecznie - muffingirl

2010/08/27 11:32:15

dorota20w

mniam mniam
rewelacyjnie się prezentują !

2010/08/27 11:20:42

darki85

głodna się zrobiłam przez to zdjęcie (:

2010/08/27 11:09:08

Gość: Kuchenne Figle, 193.24.14.*

BOSKIE!!!!

2010/08/27 10:46:20

Gość: Usagi, *.chello.pl

Fajny pomysł na kurczaka. Za drobiem pieczonym nie przepadam, właśnie dlatego, że często wychodzi suchy. Ten na pewno taki nie jest, przy tym uwielbiam suszone pomidorki.
Pozdrawiam

2010/08/27 10:17:03

justin162

Super pomysł na obiad..:D Zdjęcia również zachęcają do zrobienia tego przepisu :D

2010/08/27 09:59:31

ugotujmy

świetny pomysł, szczególnie te pomidory

2010/08/27 09:51:23

izaa_a

świetny pomysł... i cudne zdjęcia..;)

2010/08/27 08:35:01

viridianka

składniki proste a jakie apetyczne!

2010/08/27 08:28:40

msbella

świetny pomysł - jak najbardziej do powielenia:) muszę spróbować w najbliższym czasie

2010/08/27 08:05:19

wiosenka27

Niebo w gębie:)

2010/08/27 07:48:04

katarina.f

Już raz robiłam podejście do faszerowanych piersi z kurczaka, ale wszystko mi się rozleciało. Musze spróbować jeszcze raz.

2010/08/27 07:42:39

Gość: aniado, *.chello.pl

To ja też, za moimi poprzedniczkami:) Pzdr Aniado

2010/08/27 07:29:44

coikiedygotuje

Ja tylko mogę za Majanką napisać - jateż. Pomysł do wykorzystania na jutrzejszy obiad - dzięki

2010/08/27 07:00:55

majanaboxing

Alez mi się podobają! Super pomysł . Drukuję przepis :))

2010/08/27 06:27:23

atina_bc

Wyglądają przepysznie!

2010/08/27 05:29:06

gosiaa99

Karmelitko: Bardzo sie ciesze, ze przepis ci sie spodobal :))

2010/08/27 03:23:42

karmel-itka

o! dziś powiało włoskim klimatem. i zasmakowało. baardzo ;]
wspaniały przepis. a ja, jako wielbiciel faszerowania, zwijania itd., chętnie sie pokuszę ;]

2010/08/27 01:23:46
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt