Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

zjedz_mnie

Wyglądają czarująco ;] Poważnie wyszły Ci super, tylko chwytać i chrupać ;]

2010/06/08 10:08:13

majazteca

Juz od jakiegos czasu "chodza" za mna biscotti :) Pieklam je tylko raz, juz dosyc dawno temu. Teraz nabralam ochoty na Twoje :)

2010/06/08 07:09:20

ugotujmy

nigdy nie jadłam biscotti. boję się, że jak spróbuję to przepadnę.. ;-)

2010/06/05 09:11:21

gosiaa99

dorota: dziekuje:)
Emigotko: Wiem o ktrym przepisie mowisz:) szukajac motywacji przypadkiem wpadam na jego biscotti. Jednak o ile sie nie myle w skladzie bylo maslo, a ja chcialam zrobic bez. Ale skoro polecasz, ze sa pyszne sprobuje nastpnym raze zrobic te ciasteczka z dodatkiem masla i zobacze roznice;)
Magoldi: Dziekuje i czekam na twoja wersje:)

2010/06/04 23:11:28

magoldi

Biscotti to moj plan na pzryszlosc!
Piekne kolorowe zdjecia :))

2010/06/04 18:31:28

Gość: e-migotka333, *.gdynia.mm.pl

Moje ukochane biscotti to czekoladowe z orzechami włoskimi. Bajka, szczególnie do kawy :-)
Do ciasta dodaję łyżkę kakao. Piekę na podstawie przepisu Michaela "Domowego kucharza" Smitha z Kuchni.tv
:-D

2010/06/04 17:57:06

dorota20w

ale piekne zdjęcia !

2010/06/04 16:35:25

gosiaa99

Kabamaiga: hmn to chyba faktycznie coś z przepisem nie tak. Bo jedyne co sprawia trudoność to krojenie, tzn wierzch jest chrupiący i lekko twardawy, a środek jeszcze miękki, więc trzeba ostrożnie kroić, żeby wyszły ładne kromeczki. A tak pozatym to nie ma przy niech wiele zachodu:)
Mam nadzieje, że następnym razem ci się udadzą ;) Pozdrawiam

2010/06/04 13:29:20

kabamaiga

Przepiękne. Ja kiedyś zrobiłam biscotti i nie wyszły. Muszę porównać z Twoim przepisem, bo te wyglądają bosko

2010/06/04 13:22:57

gosiaa99

Dzięuje wam ślicznie! :)))
Bea: duży buziak! Spostrzegawcza jesteś :))))

2010/06/04 12:55:31

beaa91

hm, a ile mąki? ;) bo chyba nie ma nic o mące w składnikach. :D

2010/06/04 11:50:18

andzia-35

Gosiu, jak zwykle piekne zdjęcia! A biscotti, rzecz jasna, wyglądają przepysznie:))

2010/06/04 08:51:45

anytsujx

Wyglądają naprawdę ślicznie !:)

2010/06/04 08:13:39

justmydelicious

rewelacyjnie wyglądają! przepis zapisuję :)

2010/06/04 08:10:42

ilka_86

jej ale one wyglądają zachęcająco:) piękne i zarazem pyszne:)

2010/06/04 00:48:30

ilka_86

jej ale one wyglądają zachęcająco:) piękne i zarazem pyszne:)

2010/06/04 00:42:46

gosiaa99

Gotuje bo lubi: Wspaniale, bardzo się cieszę ;))
cuda.wianki: Oj powinnaś, bo one sa zupełnie inne o tych wszystkich ktore piekłam do tej pory..może dlatego mi tak smakują? :)

2010/06/04 00:10:22

cuda.wianki

a wiesz Gosiuuu, ze ja nigdy jeszcze nie pieklam biscotti... wygladaja u Ciebie bossssko, wiec moze sie skusze? :-)

2010/06/03 23:44:20

gotujebolubi

no i właśnie przepis trafił do zakładki: przepisy do przetestowania :)))

2010/06/03 23:29:18

nobleva

Oh, łał :)

2010/06/03 22:54:54

gosiaa99

Myolinko: Oj gdyby to tylko było możliwe ;)

2010/06/03 22:42:50

myniolinka

zawinęłabym w papierową torebkę i zabrała jutro do pracy...tak na osłodę :)

2010/06/03 21:40:08

gosiaa99

Majanko: warto! Przypominaja coś w stylu sucharek na słodko ;)
zaytoona: Lepiej mi smakowały, pewnie przez to że mozesz dodać tyle i tak naprawdę co tylk ochcesz do środka;)
Emmo: O wspaniale! W takim razie czekam:)

2010/06/03 21:05:42

emma001

Jeszcze nigdy nie piekłam biscotti ale jak napisalas ze sa chrupiace to przemówiły do mnie i chyba sie niedługo na nie skusze ;)

2010/06/03 20:03:14

zaytoona

Fakt "identycznych jak ze sklepu" nie działa tak bardzo na zmysły... ale kiedy dodałaś, że są JESZCZE LEPSZE, odpłynęłam.

Cuda!

2010/06/03 19:55:54

majanaboxing

Piękne biscotti!
Alez kusisz tymi zdjęciami.
Ja jeszcze nie robiłam biscotti, ciągle o nich myślę, a nie mogę się zebrać ;)

2010/06/03 19:48:24
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt