Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Polędwica Chateaubriand

Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: MiHow, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

To jest szatobię na miarę naszych czasów my tym szatobrię zamykamy usta niedowiarkom bo my im pokazujemy że możemy że stać na i że to zrobiliśmy O!

2013/08/15 18:45:07

Gość: cheef07, *.dynamic.gprs.plus.pl

A sos to raczej bearnaise niż madera.

2012/12/16 23:12:19

Gość: , *.waldex.3s.pl

chopie chopie to nie chateau tylko rossini ale jakaś uboga wersja bo tournedos jest z foie gras optymalnie gęsia ale kacza też pasuje. coś ci się pokminiło. i wierz tu panie przepisom w necie. porażka.

2012/06/08 16:03:11

Gość: awik, *.dynamic.chello.pl

to jest bliższe tournedos Rossini niż Chateaubriand
(tylko zbliżone do tournedos bo w oryginale jest foie gras a nie "pasztet")

wtedy istotnie sos madera do tego...

2011/09/01 12:14:51

Gość: Tomiś, *.mmj.pl

A sos mistrzu? sos madera w tym przypadku jest konieczny....

2010/10/22 15:34:41

Gość: Róża, 81.15.192.*

Danie dostępne w restauracji FOLWARK w Bielsku- Białej.

2009/06/25 15:16:07
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt