Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

3 bit

Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: Paweł, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Zauważyłęm, że ostatnio bardzo wiele osób wykorzystuje do robienia różnych ciast batony. To chyba nowość jeśli chodzi o desery i inne słodkości. Ja mam zamiar wypróbować patent z batonami u siebie w kuchni. Ten przepis sobie wezmę, na próbę zobaczymy jak to będzie. Jestem ciekawy, czy takie przysmaki robi się prosto czy nie, a także ile to naprawdę zajmuje czasu.

2014/12/09 13:56:42

Gość: Julianna, *.dynamic.chello.pl

już tyle razy przymierzałam się do tego ciasta, a teraz patrzę na Twoje i jestem gotowa lecieć do sklepu po herbatniki:)

2014/12/09 13:30:51

Gość: Moja pasja smaku, *.toya.net.pl

Ojojojoj <3 Kocham to ciasto :)

2014/12/07 16:10:58

aguzja

Fajnie, że każdy ma swoją wersję. Ja jak najbardziej jestem za krakersami, natomiast masę budyniową wolę z masła ucieranego :)

2014/12/06 19:25:20

ugotujmyto.pl

Kocham to ciasto!!!

2014/12/06 18:55:09

Gość: Szefowa kuchni, *.helpnet.pl

Widziałam wiele wersji, ale Twoja jest mega, mega apetyczna. :)

2014/12/05 17:05:01

Gość: AZgotuj, *.dynamic.chello.pl

świetne, domowe, extra

2014/12/05 14:48:47
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt