Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: http: fromfoodtofun.blogspot.com , *.dynamic.chello.pl

dziękuję za komentarz:) cebulkę to mój facet ubóstwia, ale ja fanką nie jestem..chociaż w kapuście nie dominowała, nie była mocno wyczuwalna:) pozdrawiam

2012/05/31 15:52:25

kaspiecze

mmm panierowałam już filety w migdałach, ale widzę, że i w kokosie muszę spróbować :)

2012/05/31 15:42:05

Gość: Aurora, *.dynamic.chello.pl

Egzotycznie! Lubię! :)

2012/05/31 08:52:46

majanaboxing

Świetny pomysł. W wiórkach kokosowych z pewnością by mi posmakował. Uwielbiam kokos :)

2012/05/30 22:47:53
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt