Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Kapusta kiszona zasmażana

Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: Jamci, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Warto dodac gorczyce. Ma dzialanie antywzdeciowe - lzej dla zoladka. Ja dodaj odrobine przecieru pomidorowego i podsmazony boczek dla smaku

2015/11/05 08:57:44

Gość: , *.play-internet.pl

Gotowałam dwa razy raz bez kminku a raz z nim. Z kminkiem się nie umywa do tej bez! Kminek to podstawa!

2015/03/11 18:30:57

Gość: Ewa, *.swidnica.mm.pl

A kminek? Kapustka zasmazana bez kminku traci swoj urok

2014/01/14 17:36:59

asiaisk

Cieszę się, że smakowała :)

2013/05/15 22:16:19

Gość: Izunia, *.smgr.pl

Ta kapustka to prawdziwa uczta dla podniebienia, najlepsza jaką jadłam, dałam przepis rodzince i też bardzo im smakuje mmmmm ...... pychotka :)

2013/05/09 16:18:54

zjedz_mnie

Na tę kapustke chętnie sie piszę, może być bez schabowego:)

2012/11/26 22:38:46
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt