Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: jolaewa, *.dynamic.chello.pl

Ciekawy pomysł na podpieczenie gołąbków po uduszeniu. Ja dotychczas najpierw podpiekałam a potem dusiłam. Ten sposób musi dawać inny smak. Spróbuję!!

2015/08/23 10:51:12

agattekh

Jak dawno nie jadłam gołąbków, narobiłaś mi smaka:-)

2012/01/26 22:15:04
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt