Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentowanie jest moderowane.
Wypowiedź pokaże się po zaakceptowaniu jej przez właściciela blogu.
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Podaj kod z obrazka: captcha
Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

figmara

Ten chlebek piekę w formie do tarty. Kroję go wtedy na ósemki, które można bez problemu przekroić na pól. Tak jest wygodniej, bo część wkladam do torebek foliowych i zamrażam.

2014/02/18 11:56:35

Gość: Jula, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Jakiej wielkości była foremki?

2014/02/18 08:08:29

figmara

To nie jest pomyłka. :) Jedna łyżeczka do posolenia wody, w której gotowane sa ziemniaki, druga do mąki. Pozdrawiam

2014/02/09 19:49:04

alicjakaja

z ta solą się nie pomyliłaś? 2 łyżeczki? dużo jakoś ;)

2014/02/09 19:20:32

figmara

Adaś, mój piekarnik to stara gazówka, bez termometru, dzialający jak mu wygodnie. :P Myśle, że temperatura tak jak do pozostalych ciast drożdżowych 180-200 C.
Ty nie wiesz???? Ochhhh nie wierzę, Ty wiesz wszystko o wszystkim :P

2014/02/09 17:22:59

Gość: adamo35se, *.static.g-am.siw.siwnet.net

Oooooooo,jeszcze jedna rzecz,dobrze nagrzany piec.....pojecie wzgledne napisz ile stopni bo sa tacy ktorzy sobie nie poradza z tym :D

2014/02/09 15:02:32

Gość: adamo35se, *.static.g-am.siw.siwnet.net

Fajny przepis a najlepsze to ze dlugo sie trzyma w spizarni,nie trzeba go wsadzac do zamrazalnika :D

2014/02/09 14:59:56

Gość: redhead93, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Wygląda obłędnie! Zapisuję przepis :)

2014/02/09 11:53:34
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt