Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Bigos wielkopolski

Komentowanie jest moderowane.
Wypowiedź pokaże się po zaakceptowaniu jej przez właściciela blogu.
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

jolantaszyndlarewicz

Rzeczywiście troszkę inaczej robi się ten bigos, ale z wielką przyjemnością bym go spróbowała:)

2015/01/05 14:57:33

Gość: Natalia - Poezja Smaku, *.dynamic.chello.pl

Zachciało mi się takiego bigosu :)

2015/01/05 02:06:41

wiosenka27

Z winem też musi być smacznie. Ja często dodaję wino do sosów czy risotto ale do bigosu jakoś nie, w sumie sama nie wiem czemu:)

2015/01/03 15:08:44

mikimama

U mnie jeszcze wino ląduje i też dodaję chudy boczek i dużo wieprzowego mięsa, a część kapusty kiszonej zastępuję słodką. Widać co kraj to obyczaj... ale smaka mi narobiłaś na bigos ogromną!

2015/01/03 13:34:19

wiosenka27

Ja zwykle też tak robię ale tutaj trzymałam się tego przepisu z podanej książki:)

2015/01/03 10:06:13

grazyna00711

Robię inaczej, ale mój jest raczej kujawski, według mojej Mamy :)
Ja kawałki boczku dodaję do gotującej się kapusty, a resztę pokrojoną przesmażam z kiełbasami :)
Pozdrawiam w nowym roku :)

2015/01/03 09:55:44

kabamaiga

Nie robiłam do tej pory bigosu na gotowanym boczku. Trzeba będzie kiedyś spróbować.

2015/01/03 09:17:38
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt