Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

notariusz-torun

Tego szukałem, w końcu jest szansa że mi chleb wyrośnie wyżej niż do połowy blaszki

2018/02/23 15:48:14

Gość: krzychu, *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Nareszcie ktoś tłumaczy tak,jak powinno się tłumaczyć laikowi.Dziękuję i pozdrawiam!

2013/05/16 16:54:59

condor

Z mąki pszennej robisz tak samo jak z żytniej tylko pszennej nie zaparzasz.

2013/03/31 11:51:33

Gość: , *.dynamic.chello.pl

Cześć
Możesz zaproponowac przepis na chleb z mąki pszennej na zakwasie.
Mirosław.

2013/03/26 22:39:26

condor

Miło się czyta pochlebne komentarze ;)

2013/03/10 08:15:02

kamysto

To czegoś wartościowego dowiedziałem się o mące. Pozdrawiam

2013/01/31 12:07:07
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt