Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: slowo, *.vivaldiego.wroclaw.pl

To lubię. Wygląda apetycznie i aż nie mogę się doczekać, kiedy wezmę się za realizację. Pozdrawiam z całego żołądka Adam Hofman z Poznania

2013/04/28 08:23:03

jolantaszyndlarewicz

Zupę grzybową to my też uwielbiamy:). Najczęściej robię ją z kaszą jęczmienną, ale i taką z lanymi kluskami jadlam kiedyś w pewnej knajpce. Była pyszna .... dlatego też na talerz Twojej grzybowej się piszę:)

2013/04/22 08:32:36

Gość: mismakuje, 46.31.32.*

Mam na koncie zupę z serkiem topionym, ale z takim z niebieską pleśnią? Musi fajnie "podkręcać" smak grzybowej :)

2013/04/19 08:19:41

majanaboxing

Świetna zupa. Ja równiez lubię grzybową, ale nikt nie podziela mojego lubienia ;-).
Z serem - świetny pomysł :)

2013/04/18 22:41:57

izaa_a

ale mi zrobiłaś ochoty na taką zupę

2013/04/18 20:01:34

mopswkuchni

Lubię takie innowacje tradycyjnych dań! Szczególnie cieszy mnie dodatek pieczarek ;)

2013/04/18 18:15:40

pieczarka_mysia

Uwielbiam takie zupy :)

2013/04/18 09:53:29
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt