Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Komentujesz wpis:

Tarta limonkowa

Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

anna_232

Tak słodzone

2013/11/28 14:34:47

Gość: , *.cdma.centertel.pl

Czy mleko ma być słodzone?

2013/11/28 07:55:03

anna_232

Nie powinna, u mnie też leżała kilka dni w lodówce i nic się nie działo. Poproszę o info czy smakowała :)

2013/11/16 16:29:08

Gość: Anna, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam. Właśnie zrobiłam tę tartę, ale pojawiła mi się w głowie wątpliwość co do ubijanej śmietany - czy jeśli nałożę ją na całą tartę i nie zjem całej od razu, tylko będzie leżeć kilka dni w lodówce, to śmietana nie osiądzie? (mam 30%)

2013/11/15 20:56:00

anna_232

Z białkami nie mam problemu, beza u nas zawsze mile widziana :)

2013/11/08 20:21:24

gin86

Mmm, pyszna musiała być :)
Ja mam problem w drugą stronę - ogromne ilości białek...

2013/11/08 19:18:30
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt