Gazeta.pl Forum Randki Gry Online Poczta
Autor:
Zapamiętaj Jeżeli się nie zalogujesz, przy twoim komentarzu pokaże się numer IP. | Załóż konto
Treść:
Formatowanie: [b] pogrubienie [/b], [i] kursywa [/i], [u] podkreślenie [/u], link: URL lub [a="URL"]tekst[/a]

Powiadamiaj mnie e-mailem o nowych:

Po skomentowaniu wracaj na stronę blogu

Gość: madzia, *.ssp.dialog.net.pl

Troche zmieniłam przepis. Dodałam masło orzechowe(takie bez soli ani cukru ale zwykłe też powinno działać) wymieszałam z fruktozą (opcjonalnie cukier) i dodałam dwie łyżki cynamonu. Zawinełam w ślimaczki i na kwadrans do piekarnika.
Pyszne =)

2015/03/27 17:36:22

Gość: Biedr_ona, *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Z ciasta francuskiego nie próbowałam, do tej pory piekłam z ciasta drożdżowego. Twoja wersja zdecydowanie oszczędza czas ;-)


www.przysmakiewy.pl

2012/11/11 21:25:49

anubis03

Robiłem podobne ciasteczka cynamonowe ale z innego ciasta - zapach jaki unosi się w domu w czasie ich pieczenia ummm coś fantastycznego nie wspominając o ich smaku :) Pyszności. Musze zrobić tak jak Ty zrobiłaś na tym cieście francuskim :)

2012/11/09 13:08:53

asiaisk

Uwielbiam takie ciasteczka.

2012/11/09 12:57:11

lutka40

Proste ,a jednoczesnie bardzo fantazyjne i pewnie pyszne .Zapach czuję aż tu

2012/11/08 18:06:49

izaa_a

czasem robie podobne z ciasta drożdżowego, a takie to super rozwiązanie w sytuacjach awaryjnych

2012/11/08 15:49:43

magdadajnowska

hmm... już wyobrażam sobie ten cudowny zapach cynamonu :) rozchodzący się po całym domu.

2012/11/08 13:05:36

dusiowaa

też używam zawsze biedronkowego :) ślicznie wyszły :) pochwal się fotką na fanpejdżu moim

2012/11/08 11:43:25

blenda2007

pięknei wygkladaja:)

2012/11/08 08:45:15
Copyright © Agora SA | Ochrona prywatności | Kontakt